Skip to main content

Event Medical Services

Vi tilbyder præhospitale ydelser til virksomheder og arrangementer samt sygetransport og ambulancekørsel i Danmark og Europa.

Sikkerhed er vores højeste prioritet

Event Medical Services er en ambulancetjeneste med høj faglig kvalitet. Vi stiller altid med kvalificeret sundhedspersonale for at sikre den højeste patientsikkerhed, og vi tilpasser altid hver opgave til den enkeltes patients behov og ønsker.

Med moderne udstyr og højt medicinsk niveau kan vi sikre, at vores patienter modtager avanceret monitorering og medicinsk behandling.

Derfor kan vi garantere, at patienten altid har en sikker og tryg oplevelse hos os. Sikkerheden for vores patienter er altid vores højeste prioritet.

Kontakt os i dag

Præhospitale services

Ambulance

Vi tilbyder privat ambulancekørsel i de situationer, hvor den offentlige sygesikring ikke dækker, eller hvor den regionale ambulancedrift har behov for hjælp.

Sygetransport

I nogle situationer kan det være nødvendigt at få hjælp med transport fra f.eks. hjemmet til det nærmeste sygehus eller lægeklinik.

Ambulancefly

Event Medical Services samarbejder med førende aktører inden for patienttransport i fly, og vi står klar, når patienten skal hentes ved ambulanceflyet i lufthavnen.

Eventberedskab

Vi kan etablere et skræddersyet præhospitalt eventberedskab ud fra jeres behov. Vi kan f.eks. stille med ambulancer og oprette en behandlingsplads.

Offentlig og erhverv

Event Medical Services tilbyder kundetilpassede løsninger for både erhverv og offentlige institutioner.

Kurser & uddannelse

Vi tilbyder uddannelse og kurser indenfor det præhospitale. Kurserne omfatter præhospital behandling af tilskadekomne i velfungerende områder som byer og befolkede landområder.

Global assistance

Event Medical Services tilbyder ambulancekørsel og sygetransport i både ind- og udland døgnet rundt. Ingen opgaver er for store eller små, da vi samarbejder med aktører i hele verden. 

For patienter, som skal hjem fra udlandet, tilbyder vi medicinsk assistance. Vores sundhedsfaglige team består af autoriserede professionelle, der sørger for, at I bliver eskorteret sikkert hjem.

Om Event Medical Services

Event Medical Services er en privat ambulancetjeneste, som har opereret i Danmark og Europa siden 2020.

Vi er sat i verden for at hjælpe andre, og vi bidrager i de situationer, hvor vi kan.

Bliv klogere på organisationen og ledelsen bag Event Medical Services.

Lær mere om Event Medical Services

Få tilbud på præhospitale ydelser

Ønsker du at få et tilbud på vores præhospitale ydelser? Du skal blot udfylde vores formular, og så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Vi lytter altid til dine ønsker og tilføjer vores sundhedsfaglige rådgivning og erfaring. I samarbejde udformer vi den helt rette løsning for jer. 

Du kan også altid ringe til vores kundeservice på (+45) 70 405 111 på hverdage mellem kl. 08.00-17.00 samt lørdage fra kl. 09.00-15.00. 

International

(+45) 70 405 110

If you have questions about our services, we are ready to answer your call. You can book transportation 24 hours a day.

Kundeservice

70 405 111

Ring til vores kundeservice på hverdage mellem kl. 08.00-17.00 eller lørdage fra kl. 09.00-15.00, hvis du har spørgsmål til vores services eller ønsker et tilbud.

Vagtcentral

70 405 112

Kontakt vores vagthavende døgnet rundt, hvis du har brug for sygetransport, ambulance eller andre akutte services.